Barion Pixel
Skip to content

Extra kiadás - Limitált számban

Csillogó ruhák, izgalmas pillanatok és boldog emlékek – az esküvő a szerelmet ünneplő nap egyik legfontosabb eseménye. Azonban mi úgy gondoljuk, hogy az esküvői szórakozás nem csak a nagy pillanatokról szól, hanem a kisebb részletekről is, amik még különlegesebbé teszik az eseményt.

Ezért hoztuk létre a Szelfipakli Esküvői Extra kiadást, egy limitált számú csomagot, ami igazán feldobja az esküvői hangulatot. A Szelfipakli Esküvői Extra kiadásban egyedi, esküvői témájú kártyák találhatók, amik segítenek szórakoztatni a násznépet és felfedezni az apró kihívásokat az esküvői nap során.

esküvő extra

A Szelfipakli Esküvői Extra kiadás többek között tartalmazza:

  • 36+27 db különleges feladatot az esküvői násznép számára, amik garantáltan mosolyt csalnak az arcokra és emlékezetessé teszik a pillanatokat.
  • Vicces és szórakoztató kihívásokat, amik segítenek oldani a feszültséget és feldobni az esküvői hangulatot.
  • Egyedi esküvői tematikájú kártyákat, amelyek tökéletes fotós lehetőségeket nyújtanak a násznépnek, hogy megörökítsék az emlékezetes pillanatokat.

Fontos megjegyezni, hogy a Szelfipakli Esküvői Extra kiadás egy limitált kiadás, és csak korlátozott számú csomag érhető el. Ezért javasoljuk, hogy mielőtt lemaradsz róla, vedd meg a sajátodat, és garantáld a felejthetetlen és szórakoztató esküvői élményt!

Ne habozz, szerezz be egy Szelfipakli Esküvői Extra kiadást még ma, és lépj be az esküvői játék izgalmas világába!