Barion Pixel
Skip to content

A játék, ami összehozza a csajokat!

Ha már túl vagytok a “rendelj szexin egy pizzát” és “egyél meg hátrakötözött kézzel egy tejszínhabos banánt” feladatokon,  és jó pár italon, de még mindig valami izgalmas dolgot csempésznétek a menyasszony utolsó leánykori partijába, válasszátok ezt a kiadást! A játék szuper kiegészítő lehet a már meglévő, ismert játékok mellé, de akár egymagában is megállja a helyét!

Egy játék a hagyományosak mellé

A kártyapakli tartalma:

  • 24 db fotós feladat
  • 3 db segítség kártya
  • 4 db feliratozható kártya
  • 1 db játékszabály

A játék menete:

Először olvassátok végig a feladatokat, lehet, hogy pár kiegészítőt magatokkal kell vinni, amire egyébként alapból nem gondolnátok.
A kártyákon lévő szimbólumok jelzik, szerintünk mennyire bevállalós egy feladat, 7 db-ot találtok a “light” verzióból, 12 db-ot az alapozás utánra, amikor már beindult a parti, és természetesen van 4 db, amihez igencsak leleményesnek kell lennie a leendő arának! 
Megijednie viszont nem kell, készítettünk 3 db arany kártyát neki, amivel akár el is passzolhat 1 fotós feladatot.  

Kiknek ajánljuk?

Magát a kártyapaklit azokra a lánybúcsús partikra terveztük, ahol a laza, iszogatós bemelegítés után kimozdulnak a csajok, és egy forgalmasabb utcán, vagy szórakozóhelyen folytatják tovább a bulit, így főként olyan feladatok vannak benne, ahol bizonyos személyekkel, vagy különböző szituációkban kell szelfiket készíteni. 
Ez a kiadás is tartalmaz 4 db üres kártyát, amiket személyre szabottan írhattok meg a leendő arának.