Barion Pixel
Skip to content

Egy szórakoztató kártyajáték alkalmakra tervezve. Manapság már mindenki a telefonját nyomkodja, nincs ez másképp egy esküvőn sem. Akkor legyen hasznos, készüljenek örök emlékek!

Mivel olvasni, és telefont vagy fényképezőgépet kezelni kell, a játékot inkább 10 éves kortól ajánljuk, persze fiatalabbak is játszhatják szülői segítséggel. 

Az esküvői pakli összesen 35 lapból áll, így egészen 35 főtől 70 főig ajánljuk, ha a násznépből kiesnek a gyerekek, a nagyon idős korosztály, vagy azok, akik nem szeretnének játszani. Nagyobb létszám esetén megoldás, ha több paklit rendelsz, az sem baj, ha két ugyanolyan feladat van.

Az esküvői kiadást többféle változatban lehet játszani:

A verzió: Szétoszthatjátok már az esküvő előtt a kártyákat (pl. a dekoros kirakja a tányérokra), és az este alatt van idejük a vendégeknek teljesíteni a feladatot.

B verzió: Minden asztal kap egy paklit, és versenyezhetnek ki készül el elsőnek a legtöbb feladattal.

C verzió: Készítsetek neki egy külön asztalt, ahonnan kedvére húzhat az a vendég, aki részt szeretne venni benne.

A családi kiadásnál nagyon egyszerű, haladjatok kedvetekre, vagy akár bontsátok kategóriákra, vannak amiket bármikor meg lehet csinálni, viszont vannak amik bizonyos programokhoz/ünnepekhez vannak kötve.

Többféle fizetési módra is lehetőségetek van, mint például, bankkártyás fizetés, paypal, utánvételes fizetés, vagy barion. Bármilyen kérdés esetén nyugodtan vegyétek fel velünk a kapcsolatot, megtaláljuk a megoldást!

A terméket a GLS futárszolgálat szállítja ki.
A szállítás várható ideje : a megrendelt csomagokat mindig a következő csütörtökön adjuk fel, így az azt követő pénteken biztosan megkapjátok.
A házhozszállítás ingyenes, az utánvét pedig +500 Ft. 

Legyünk partnerek! Esküvővel kapcsolatos szolgáltatásod van, és szívesen bővítenéd valami extrával? Vőfély vagy, és már unalmas a “kocsis játék”? Szelfigépet adsz bérbe? Szuper, a kártyák nagy része kompatibilis a szelfigéppel, de polaroid fényképezővel az összes elkészíthető! Te vagy a dekoros? Meglepheted a párt, már előre a tányérokra készített kártyákkal! Vedd fel velünk a kapcsolatot, tegyük színesebbé az esküvőket együtt!
info@szelfipakli.hu