Barion Pixel
Skip to content

Partnereink

Játékváros

Az egyre bővülő társasjátékpiacon mindenki kedvére válogathat a különböző játékmechanizmusok, témák és gazdagabbnál gazdagabb látványvilággal rendelkező lehetőségek között. Ám az, hogy mi az igazán megfelelő számunkra, csak akkor derülhet ki biztosan, ha kipróbáljuk. Ha vásárlás előtt állsz, de szívesen kipróbálnád előbb a választott játékot, a kölcsönzés erre is megoldást nyújt!

Evet

Esküvői dekoráció Budapest és vonzáskörzetében.

Elefántszelfi

Képzeljen el egy komplett fotóstúdiót, mindössze pár négyzetméteren! Használata is rendkívül egyszerű: nincs más dolgunk, mint megérinteni az automata képernyőjét, majd beállni a gép elé, és nyomtatás után már kezünkben is tarthatjuk a közös fotóinkat. Ha pedig kedvünk tartja, akár valamilyen őrült kiegészítőt – parókát, szemüveget, álarcot is magunkra aggathatunk, hogy még viccesebb képeket készítsünk. A vendégek pedig így egy apró, de maradandó ajándékot vihetnek haza magukkal az eseményről.

Shinybride

Hallottatok már a videós esküvői meghívóról? Magyarországon még nincs ilyen szolgáltatás! Egyedi, exclusive, trendi, szívhez szóló, megfizethető. Kell ennél több?? Nézd meg hogy működik a videós esküvői meghívó és garantáltan nem fogsz csalódni.

Kuvikart

"Az esküvő gondolatának megszületésétől kezdődően a nagy napig segítünk nektek ötletelésben, tervezésben és kivitelezésben, ami az esküvői papírtermékeket illeti."

Menyegzőmesterek

"Párosunk 2022-ben alakult, kettősünk kuriózum az esküvői szolgáltatók között, hiszen a megszokottakkal ellentétben mi együtt, teljesértékűen veszünk részt az esküvő előkészületeiben és a Nagy Napon is. Párosan is páratlant alkotunk!"

Andruskó Evelin- Esküvőszervezés/Webshop

"A modern esküvők jegyében kiegészítőket, dekorációs elemeket, lánybúcsús termékeket és sok egyebet találtok majd!"