Barion Pixel
Skip to content

A játék, ami összehozza a vendégeket!

Te is aggódsz amiatt, hogy hogy jön majd ki a sok vendég egymással? Nehéz azt hinni, hogy a legtávolabbi rokonaid majd a gimis barátaiddal fognak bulizni. Minden pár legrosszabb rémálma a kínos csend és a klikkesedő társaság.
Itt egy szuper megoldás: 36+3 szórakoztató feladat, amit szétoszthattok a násznépnek, hogy nemcsak romantikus és meghitt, de vicces és spontán képek is szülessenek a nagy napon!

Garantált szórakozás

A kártyapakli tartalma:

  • 36 db fotós feladat
  • +3 db szabadon feliratozható kártya

A 36 db kreatív feladat adott, ha szeretnétek -ismerve a násznépet- még 3 kártyát szabadon megírhattok.

Játék menete:

A verzió: Szétoszthatjátok már az esküvő előtt a kártyákat (pl. a dekoros kirakja a tányérokra), és az este alatt van idejük a vendégeknek teljesíteni a feladatot.

B verzió: Minden asztal kap egy paklit, és versenyezhetnek ki készül el elsőnek a legtöbb feladattal.

C verzió: Készítsetek neki egy külön asztalt, ahonnan kedvére húzhat az a vendég, aki részt szeretne venni benne.

Kiknek ajánljuk?

Mindenkinek! Ma már mindenki szelfizik, legyen szó buliról, családi rendezvényről, szülinapról, és a felsorolásból a lagzi sem maradhat ki. A pakli tartalma körülbelül egy 35-70 fős esküvőhöz elég, és 10 éves kortól ajánlott (Nincs pontos alsó korhatár, de egy telefont/fényképezőgépet kezelni tudó gyerekre van szükség a részvételhez). A játék miatt garantáltan szóbaelegyedik a társaság elkerülve az üres járatokat és a néma csendet, amikor semmi sem történik. Ők is egy jót szórakoznak a feladatok kivitelezése közben, és az elkészült fotók nektek is örök emlék marad. További információkat itt találsz: GYIK , további kérdés esetén pedig bátran fordulj hozzánk itt, vagy a Facebook-on. 

Tipp: Rakjátok ki egy külön asztalra egy polaroid fényképezőgéppel, mellé egy albumot, amibe beleragaszthatják a kész fotót a feladattal együtt. Ha ilyen nincs az sem baj, írjátok rá a kártyákra melyikőtöknek, vagy milyen e-mail címre küldjék. 

Rendelés

Ne maradj le az újdonságokról!

Értesülj elsőként a legújabb akciókról, termékekről!

Nincs levélszemét küldés! További információért olvassuk el adatvédelmi szabályzatot.